Koszyk Twój koszyk jest pusty ...

 

 VITORIA - wybierz najlepsze

 

» Polityka prywatności / stosowania plików cookies

Hity sklepowe

Hity sklepowe

HANNA STYLE Koszulka termoaktywna wełniana 05-21w

HANNA STYLE Koszulka termoaktywna wełniana 05-21w

118,00 zł
Koszulka termoaktywna wełniana w kolorze czarno-szarym wykonana w technologii bezszwowej. Skład:25% wełna z merynosa, 75% Proclima.
HANNA STYLE Koszulka wełniana AQUARIUS 05-28w

HANNA STYLE Koszulka wełniana AQUARIUS 05-28w

124,00 zł
Koszulka termoaktywna wełniana wykonana w technologii bezszwowej, w kolorze szaro-czarnym, skład: 25%wełna z merynosa, 50% bodyfresh silver(jony srebra), 25% aquarius.

Opinie o produktach

012
0

Polityka prywatności / stosowania plików cookies

Informujemy, iż na stronach www.Vitoria.pl stosujemy pliki cookies, zgodnie art. 173 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. z 2004 r. Nr 171, poz. 1800) wraz z późniejszymi zmianami. Dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa: Polityką Bezpieczeństwa w zakresie ochrony danych osobowych i Instrukcją zarządzania systemem informatycznym służącym do przetwarzania danych osobowych. W każdym momencie można dokonać wglądu, modyfikować, usunąć swoje dane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych (tekst jedn. DzU z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.) przez poinformowanie o tym mailem : ...sklep... @ ...Vitoria.pl... lub pisemnie na adres: Vitoria al.Wojska Polskiego 11 57-320 Polanica Zdrój. Administratorem bezpieczeństwa informacji jest właściciel sklepu.
 

1. Informacje ogólne.


1. Podmiotem zamieszczającym na Państwa urządzeniu końcowym pliki cookies jest Marzena Drzewiecka Vitoria al.Wojska Polskiego 11 57-320 Polanica Zdrój będącym operatorem serwisu www.Vitoria.pl zwanym dalej Vitoria zgodnie ze zgłoszeniem w GIODO: R021658/13. Niedokonanie zmian ustawień dotyczących plików cookies podczas przeglądania Vitoria oznacza, że będą one zapisane w pamięci stosowanego do przeglądania urządzenia.
2. Vitoria uzyskuje informacje o użytkownikach i ich zachowaniu poprzez:
a. dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b. zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookie (tzw. "ciasteczka").
c. gromadzenie logów serwera www przez dostawcę usług hostingowych Grzegorz Mac Piotr Kloc SERVERADMIN.PL spółka cywilna prowadzącego działalność pod adresam elektronicznym linuxpl.com
 

2. Informacje w formularzach.


1. Vitoria zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika.
2. Vitoria może zapisać informacje o parametrach połączenia: oznaczenie czasu, adres IP
3. Dane zawarte formularzu nie są udostępniane innym podmiotom inaczej niż za zgodą użytkownika.
4. Dane podane w formularzu mogą stanowić zbiór klientów, zarejestrowany przez Vitoria w rejestrze prowadzonym przez GIODO.
5. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np realizacji zamówienia lub odpowiedzi na pytanie o produkt.
6. Dane podane w formularzach mogą być również przekazane podmiotom technicznie realizującym niektóre usługi np. serwisów obsługujących płatności lub też innych podmiotów, z którymi Vitoria współpracuje.
 

3. Informacja o plikach cookies.


1. Vitoria korzysta z plików cookies.
2. Cookies tzw. „ciasteczka" niewielkie informacje tekstowe wysyłane przez serwer i zapisywane po stronie użytkownika zazwyczaj na dysku twardym, które stanowią rodzaj śladów po wizycie/tach na konkretnych stronach internetowych i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Vitoria. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
3. Podmiotem zamieszczającym na Państwa urządzeniu końcowym pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Vitoria.
4. Pliki cookies wykorzystywane są w celach:
a. utrzymania sesji Użytkownika Serwisu po jego zalogowaniu, dzięki czemu Użytkownik nie musi ponownie wpisywać loginu i hasła na każdej podstronie Serwisu (sesja trwa do zamknięcia przeglądarki, po czym cookie jest kasowane);
b. określania profilu użytkownika aby wyświetlać stronę w sposób dostosowany do jego indywidualnych preferencji.
c. zapamiętania zawartości schowka (sesja trwa przez 30 dni, po czym cookie jest kasowane);
d. zapamiętania zawartości koszyka (sesja trwa do zamknięcia przeglądarki, po czym cookie jest kasowane, chyba ze użytkownik zapisze koszyk, wówczas przez 30 dni, po czym cookie jest kasowane);
e. zapamiętania preferencji wyświetlania strony (365 dni, po czym cookie jest kasowane );
f. do Gogle Analytics - tworzenia statystyk odwiedzin sklepu
5. Na stronach Vitoria stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies:
- Cookies „sesyjne" (session cookies) pliki tymczasowe przechowywane w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej).
- „Stałe" pliki cookies (persistent cookies) przechowywane w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
6. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zwykle dopuszcza domyślnie do przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą samodzielnie dokonać zmian jej ustawień czy usunięcia plików cookies. Możliwe jest też ustawienie automatycznego blokowania plików cookies. Dokładne informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja danej przeglądarki internetowej.
7. Ograniczenie stosowania plików cookies może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach Vitora.
8. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być również zamieszczane i wykorzystywane przez współpracujących z Vitoria reklamodawców oraz partnerów.
9. Vitoria zaleca przeczytanie polityki ochrony prywatności tych firm, aby poznać zasady korzystania z plików cookie wykorzystywane w statystykach np: Polityka ochrony prywatności Google Analytics
10. Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe np. Google do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie.
Informacje o cookies i preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować przy pomocy narzędzia dostępnego na stronie https://www.google.com/ads/preferences/
 

4. Logi serwera.


1. Niektóre informacje o zachowaniach użytkowników Vitoria podlegają logowaniu w warstwie serwerowej. Dane te wykorzystywane są wyłącznie w celu administrowania serwisem oraz zapewnienia  sprawnej obsługi świadczonych usług hostingowych.
2. Przeglądane zasoby identyfikowane są przez adresy URL. Zapisowi mogą też podlegać:
a. czas nadejścia zapytania,
b. czas wysłania odpowiedzi,
c. nazwę stacji klienta – identyfikacja realizowana przez protokół HTTP,
d. informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP,
e. adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (referer link) – w przypadku gdy przejście do Serwisu nastąpiło przez odnośnik,
f. informacje o przeglądarce użytkownika,
g. Informacje o adresie IP.
3. Powyższe dane nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi strony Vitoria a jedynie wykorzystywane dla celów administrowania serwerem.
 

5. Udostępnienie danych.


1. Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym w granicach prawnie dozwolonych.
2. Dane, które umożliwiają identyfikację osoby fizycznej udostępniane są wyłączenie za zgodą tej osoby chyba, że istnieje obowiązek udzielania informacji zebranych przez Vitoria upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.
 

6. Zarządzanie plikami cookies – jak wyrażać i cofać zgodę?


1. Programy służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszczają na umieszczanie plików „cookies" na urządzeniu końcowym. Ustawienia urządzeń mogą zostać zmienione aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies". Dokonuje się tego w ustawieniach przeglądarki internetowej. Jednak wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów utrzymania preferencji użytkownika, uwierzytelniania czy bezpieczeństwa może utrudnić, a w skrajnych przypadkach uniemożliwić korzystanie ze stron Vitoria.
2. Szczegółowe informacje o obsłudze plików „cookies" dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej. Zarządzanie ustawieniami cookies opisują instrukcje przeglądarek i systemów m.in:
Internet Explorer, Chrome, Safari, Firefox, Opera, Android, Safari (iOS), Windows Phone, Blackberry.



Użytkownik – osoba przeglądająca strony internetowe
GIODO- Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych


Przejdź do strony głównej
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

012
0
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl